Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد در طول بیش از چهار دهه اخیر از خدمات نظام جمهوری اسلامی در زمینه‌های مختلف به وفور بهره‌مند شده و هر آنچه که امروزه در شهرها و روستاهای استان وجود دارد به واسطه همین خدمات است.

استانی که پیش از انقلاب بنا به گفته مردم و مسئولان البته با رجوع به آمار رسمی تنها ۲۰ کیلومتر جاده آسفالته داشت اما هم اکنون استان به واسطه همین خدمات از بن‌بست خارج شده و بیش از ۹۰ درصد جاده های روستایی آسفالت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظام جمهوری اسلامی که با خون شهیدان آبیاری شده برای خدمت به محرومان و مستضعفان شکل گرفته در این بین در برخی استان‌ها به واسطه عملکرد بعضی مسئولان خدمات بی‌بدیل نظام جمهوری اسلامی به درستی و به خوبی توزیع نشده است.

دلیل غرض ورزی با ده‌برآفتابی‌ها چیست؟

هر چند خدمات در حوزه برق‌رسانی به روستاها از سایر خدمات مثل تلفن و آب و گاز و راه بیشتر بوده و به تا آخرین نقاط حتی به روستاهای 2 خانواری هم رسیده اما به دلیل برخی  غرض ورزی‌ها و کینه‌توزی ها و اغراض سیاسی و طایفه‌ای به نقاطی در استان جفا شده که بنا به گفته مردم روستای برآفتاب یکی از دلایل عدم توجه و رسیدگی به مردم این روستا همین اغراض و کینه‌ورزی ها بوده است.

مشکلات روستای ده برآفتاب در حالی است که اولاً این روستا در فاصله تنها ۱۰ کیلومتری شهر یاسوج قرار گرفته و از این حیث رسیدگی به مشکلات روستا برای مسئولان استانی چندان سخت نیست دوم اینکه مردم روستای ده برآفتاب در زمینه نظم و انضباط و حفاظت از خدمات ارائه شده از منضبط ترین مردم استان کهگیلویه و بویراحمد بلکه ممتاز در کشور در این خصیصه هستند.

کوچه و معبرهایی آکنده از عطر ایثارگری

 مهم‌تر از همه اینکه روستای ده برآفتاب روستای خاص در کشور به شمار می‌رود که شاید در هیچ کجای ایران چنین ویژگی دیده نمی‌شود قابل توجه مسئولان سهل‌انگار اینکه روستای ۱۵۰۰ نفری ده برآفتاب در استان کهگیلویه و بویراحمد ۳۰ شهید والامقام تقدیم اسلام و انقلاب کرده و تقریباً در هیچ کوچه و معبر این روستای کوچک خانواده‌ای بدون شهید جانباز و یا رزمنده و ایثارگر دیده نمی‌شود.

روستای برآفتاب در جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس دین خود را به انقلاب و نظام و ایران ادا کرده مسئولان استانی اما کمترین ادای دین را مردم این روستای شهید پرور داشته‌اند امروز مردم روستای ده برآفتاب چیز زیادی از مسئولان نمی‌خواهند جای سوال است که چرا باید کم کاری ناشی از غرض ورزی به گونه‌ای باشد که برای کوچکترین خواسته خود مجبور می‌شوند که به رسانه مراجعه کنند.

مگر ده‌برآفتابی‌ها چه خواسته بزرگی از مسئولان دارند

در همین خصوص و به دلیل ناپایداری برق روستا و و متعاقب آن از بین رفتن وسایل خانگی مردم در سامانه فارس من که پل ارتباطی میان خبرگزاری و مردم است با عنوان «حل مشکل برق روستای ده برآفتاب کهگیلویه و بویراحمد» از مسئولان استانی خواسته‌‌اند که این مشکل کوچک را برطرف کنند تا در روزهای سخت اقتصادی و تنگی معیشت و گرانی وسایل خانگی روزانه بر مشکلات آن‌ها افزوده نشود.

در ادامه این درخواست مردمی در سامانه «فارس من» آمده است: چندین سال است که برق روستای ده برآفتاب استان کهگیلویه و بویراحمد ضعیف است در حدی که وسایل برقی به درستی کار نمی‌کنند و حتی به خاطر ضعیف بودن برق، وسایل برقی چندین خانوار در این اوضاع بد اقتصادی دچار سوختگی شد. بارها این مشکل توسط مردم پیگیری شده ولی متأسفانه جوابگوی مشکل مردم نبودند.

از مسئولین مربوطه تقاضای حل مشکل این روستا را داریم.

برای پی‌گیری مشکل مردم روستای ده‌برآفتاب به این روستا سفر کردیم و همراه با دهیار روستا و یکی دیگر از جوانان که او نیز پی‌گیر مشکلات ده‌برآفتاب است به میان مردم رفتیم و مشکل را جویا شدیم.

مردم روستای ده‌برآفتاب که از مسئولان استانی و شهرستانی گلایه‌های فراوانی داشتند از این وضعیت ناپایداری برق در روستای خود درد دل کردند و خودشان هم نمی دانستند که دلیل بی‌توجهی مسئولان به آن‌ها چیست.

با هر یکی از مردم روستا که صحبت می‌کردیم از غرض‌ورزی مسئولان سخن می‌گفتند که مردم روستا را مورد بی‌مهری قرار داده‌‌اند و از رسانه‌ می‌خواستند تا مسئولان را جوابگوی این کمکاری و سهل‌‌انگاری کنند.

با حضور در برخی منازل با وسایل برقی سوخته آن‌ها روبرو شدیم که خرید این وسایل از توان مردم روستای ده‌برآفتاب خارج بود آن‌ها از مسئولان ارشد استانی خواستار رسیدگی به این کم کاری مسئولان شدند.

دهیار روستا با بیان اینکه ولتاژ برق گاه تا 140 هم می‌رسد از مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خواست تا این مشکل را پی‌گیری کرده و اجازه ندهد مردم در این روزگار سخت اقتصادی با مشکلات مضاعف دست و پنجه نرم کنند.

قول مدیرعامل برق استان به ده‌برآفتابی‌ها/معتمدی: رفع مشکل حداکثر تا پایان خرداد

برای پی‌گیری این وضعیت با مهندس معتمدی مدیرعامل توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد تماس برقرار کردیم که توضیحاتی در همین خصوص ارائه کرد و وعده داد تا پایان خردادماه امسال مشکل افت ولتاژ برق روستای ده‌برآفتاب برطرف شود.

معتمدی گفت: در کل شهرستان بویراحمد و حوزه شهر یاسوج 60 نقطه وجود دارد که افت ولتاژ دارند و باید در سال‌های گذشته این مشکل برطرف می‌شد اما چنین نشد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: به دنبال رفع این مشکل در همه 60 نقطه هستیم که روستای ده‌برآفتاب هم در اولویت کاری ما قرار دارد و تا قبل از فرا رسیدن فصل گرم و حداکثر تا پایان فصل بهار این قول را به مردم می‌دهیم که افت ولتاژ برق روستای ده‌برآفتاب برطرف شود.

انتهای پیام/82009

منبع: فارس

کلیدواژه: روستا جمهوری اسلامی کهگیلویه و بویراحمد یاسوج خبرگزاری فارس یاسوج استان کهگیلویه و بویراحمد مسئولان استانی مردم روستا برق روستا برق استان غرض ورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۰۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل زده

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از اجرای طرح اضطراری برای حل مشکل بی‌آبی ۲۸ روستای سیلزده مجتمع بندینی زرآباد خبر داد و افزود: ناوگان آبرسانی سیار در سطح این شهرستان فعال است.

علیرضا قاسمی امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت در بازدید از مناطق سیل زده اظهارکرد: سیلاب، طغیان رودخانه‌ها و طوفان بی‌سابقه‌ باعث آسیب‌های بسیار زیادی به تأسیسات آب شد، به طوری‌که ۲۹۵ روستا و ۶ شهر سیستان و بلوچستان دچار بی‌آبی شدند.

وی با بیان اینکه ۱۲ شهرستان سیستان و بلوچستان به دلیل تشدید بارش‌ها در محاصره سیل قرار گرفتند، افزود: در روستاهایی که امکان تردد وجود داشت و سیلاب در محل جاری نبود، نسبت به رفع فوری خسارت‌ها و برقراری آب در شبکه روستاها و شهرهای درگیر اقدام شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به آسیب خط اصلی مجتمع ۲۸ روستایی بندینی در شهرستان زرآباد بیان کرد: با توجه به جاری بودن آب در محل شکستگی خط انتقال اصلی مجتمع، برای رفع فوری مشکل بی‌آبی مردم اجرای ‌طرح موقت و اضطراری در دستورکار آبفا قرار گرفت که اکنون در حال اجراست.

وی از فعالیت تانکرهای آبرسانی سیار در زرآباد خبر داد و گفت: آب آشامیدنی مردم از طریق ناوگان آبرسانی سیار در حال تأمین است تا آسیب‌های وارده ترمیم و آب پایدار شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد
  • مردم قدردان فراجا و «طرح نور»/ سهل انگاری‌ها جبران شود
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • اسکان مردم روستای سیل زده نوده در روستای آبیز / تکلیف داوطلبین کنکور روستای نوده چه می‌شود؟
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل زده
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل